Summer sale discount off 50%! Shop Now

Mini Cart

Badkamer

Recente Blog Berichten
 • Villeroy en Boch Collaro is sanitair met karakter

  Villeroy en Boch Collaro is sanitair met karakter

  Met Collaro presenteert Villeroy & Boch een nieuwe collectie van sanitair voor de badkamer met een sterk karakter. Hoogwaardige materialen en een onafhankelijke uitstraling, een combinatie die kenmerkend is voor de gehele Collaro sanitair serie. Een opvallende designrand zet de toon voor stijl en benadrukt vakkundig de slanke vormen van de wastafels gemaakt van TitanCeram.

  Lees meer »
 • Rubinetterie Treemme kranen zijn het instrument voor water

  Rubinetterie Treemme kranen zijn het instrument voor water

  De slogan van Rubinetterie Treemme ‘kranen zijn het instrument voor water’ benadrukt dat kranen van slechts een gebruiksvoorwerp zijn geëvolueerd naar een onderscheidend product met een eigen statement. De kraan is een deel van het interieur geworden dat als stijlelement meegenomen wordt in het badkamerontwerp en in vorm alsook in functionaliteit het verschil kan maken.

  Lees meer »
 • Gessi kranen versterken het gevoel van welzijn

  Gessi kranen versterken het gevoel van welzijn

  Gessi presenteert een breed scala aan innovatieve en revolutionaire ontwerpen van buitengewone kranen en douches voor de badkamer en buiten. De Gessi Hi-Fi thermostatische kraan, als onderdeel van het douche Wellnes-concept, mixed esthetisch design en innovatieve technologie met gebruiksgemak. Het kenmerk van de Gessi Anello kranen is de ring en zijn symbolische betekenis van eenheid en liefde. Onderscheidend is ook de Gessi buitendouche Wellness Outdoor in diverse kleuren zoals Cortenstaal.

  Lees meer »
 • BetteLoft en BetteLoft Ornament

  BetteLoft en BetteLoft Ornament

  BetteLoft vrijstaande baden passend in elk badkamerdesign

  De bad- en douchespecialist Bette introduceert een expressieve lijn in nieuw badkamerdesign, onder de naam BetteLoft.

  Lees meer »
 • Duravit introduceert nieuwe designs en Activity Spots voor de badkamer

  Duravit introduceert nieuwe designs en Activity Spots voor de badkamer

  Duravit biedt een compleet badkamerconcept met 4 hoofdfuncties.

  Duravit zet met een groot aantal nieuwe items, zoals 3 badkamerseries, 3 collecties badkamerkranen, een rijke variatie aan technologische innovaties en assortimentsuitbreidingen opnieuw de trend en geeft met haar assortiment weer dat zij dé merkfabrikant is op het gebied van modern vormgegeven designbadkamers.

  Lees meer »