BetteLoft en BetteLoft Ornament

Een nieuwe formule voor Betteloft

De plaatstalen geëmailleerde baden uit deze serie zijn verkrijgbaar als een klassiek ingebouwd ligbad met een bijbehorende wastafel of als het spectaculair vrijstaande BetteLoft Ornament. Het vrijstaande bad in de Ornament uitvoering onderscheidt zich door een buitenmantel met een reliëf in een geometrisch patroon en opbergkasten of wastafels in hetzelfde ontwerp. De basisvorm van BetteLoft het bestaat uit vier oppervlaktes welke conisch lopen en elkaar in het midden vinden. Door de mooie hoekradius en de hoogste precisie waarmee het geglazuurde titaniumstaal is verwerkt maakt dit tot een erg mooi en architectonisch correct gevormd ligbad of wastafel. De toevoeging van deze nieuwe basisformule aan de portefeuille van Bette wordt alleen mogelijk gemaakt door het hoge niveau van perfectie waarmee het bedrijf zijn materiaal beheert. Het minimalistische ontwerp is het werk van de designstudio van Tesseraux + Partner of Potsdam.

 

Lekker luieren en gemakkelijk te reinigen

Het geglazuurde titaniumstaal wordt gezien in al zijn perfecte schoonheid. Een smalle badrand omlijst het bad wat verder vormgegeven wordt door grote, vlakke oppervlakken, die veel ruimte bieden. Dankzij de comfortabele achterste rand, waar men met de rug tegenaan zit, is het ligbad perfect geschikt voor lekker lang badderen. Aangezien de badrand slechts 8 mm dun is, is het bad ook geschikt voor de inbouwinstallatie en bovendien extreem gemakkelijk te reinigen.

 

Het Bette bad een optisch hoogtepunt in de badkamer

Onder de naam BetteLoft Ornament, creëert dit grote vrijstaand bad een optisch hoogtepunt in de badkamer. Niet alleen het ontwerp is bijzonder, ook de mogelijkheden en de aanpasbaarheid die het geglazuurd titaniumstaal als materiaal biedt zijn hoogstaand en onnavolgbaar. Terwijl het interieur van het Bette ligbad in dezelfde typische vorm als de  BetteLoft is, wordt de buitenzijde afgewerkt met de bijzonderheid van het geometrische patroon. Het gevarieerde spel tussen licht en schaduw zorgt ervoor dat dit luxe bad een lichte en levendige sfeer uitstraalt, terwijl de gelijkmatigheid van het patroon voor een prettig effect zorgt.

 

Combineer met een wastafel

Onder hetzelfde segment zijn er ook wastafels gecreëerd met hetzelfde patroon aan de buitenranden. Hierbij kan gekozen worden tussen verschillende hoogte varianten, met één lijn van geometrie of vier lijnen van deze versiering, hiermee ontstaat er een perfecte match met het vrijstaande bad. In combinatie met de wastafel zijn er verschillende variaties mogelijk voor unieke ontwerpen voor de individuele badkamer. Hiermee kan uiting worden gegeven aan het eigen stijlgevoel, iets dat niet meer weg te denken is bij het hedendaagse badkamerontwerp.