Gessi kranen versterken het gevoel van welzijn

Gessi geeft Hi-fi opnieuw vorm

Gessi Hi-Fi is volledig trouw aan het badkamer Private Wellness-concept, de ruimte waar de eigentijdse trends en grandeur van het interieurontwerp en psychofysische wellness instrumenten voor het regenereren van lichaam en geest samenkomen. De nieuwe thermostatische douchekranen uit de Hi-Fi collectie voor de badkamer zijn lifestyle-objecten en designiconen. Het ontwerp en de functionaliteiten van de Hi-Fi kranen zijn opnieuw een voorbeeld van het optimaliseren van wellness in de badkamer omgeving door esthetiek en schoonheid.

De opbouw- en inbouwdouchekranen van Gessi Hi-Fi kan worden gecombineerd met alle verschillende stijlen van de moderne badkamer; het belichaamt een futuristisch ontwerp dat herinnert aan de stijl van de jaren 90: vierkante vormen en sterke details versterkt door een exclusieve, innovatieve technologie. De Hi-Fi douchekraan van Gessi is niet alleen esthetiek, maar ook effectief door met perfectie de precisie van het water te beheersen en het welbehagen van dit natuurlijke element over te brengen naar de badkamer en ze in "stereo" af te stemmen op alle 5 de zintuigen.

Gessi Wellness Outdoor buitendouche

Met de Wellness Outdoor collectie doet Gessi voorstellen voor een buitendouche met een exclusief ontwerp dat samensmelt met de natuur om het welzijn van water te bevorderen. Naast de aangename voordelen van het water voegt het gebruik van een douche in een buitenruimte, in het zonlicht of onder de sterren een speciaal gevoel van vrijheid, een regenererende frisheid en een gevoel van één met de natuur. Het onderscheidende en innovatieve ontwerp van Gessi Outdoor Wellness creëert een gastvrije sfeer van een privé-wellness oase in elke buitenruimte meteen buitendouche die ontspannend en luxueus is.

De vrijstaande douchekolom van het Gessi Outdoor Wellness-systeem is ontworpen - zowel in vorm als in componenten – voor in de tuin of bij het zwembad. Combinaties van innovatieve materialen, afwerkingen en patronen, met het doel om het stilistische en functionele plezier van het Gessi Private Wellness-systeem buiten te recreëren. Producten in zwart mat of Cortenstaal en details in glanzend metaal in verschillende kleuren, openen een nieuw beeld in outdoor-design.

Gessie Anello kranen, een eindeloos design

Anello is de nieuwe collectie van badkamerkranen van Gessi die in het teken staan van eenheid en liefde. De kraanhendel met een innovatieve ronding in de vorm van een ring. Ergonomisch, elegant en modern, die geraffineerde een juweelachtig vleugje toevoegt aan het interieur van de badkamer.

Het ontwerp van de Anello kranen biedt niet alleen eenvoudige bedieningsmogelijkheden maar ook een ontwerpkeuze met een speciale betekenis. Het ontwerp van een object beïnvloed zijn omgeving en de gebruiker en de Anello badkamerkranen geven de belofte van eeuwigdurende schoonheid. De iconische ring van de collectie, symbool van eenheid en liefde, is een belangrijke keuze voor het ontwerp van de badkamer. Het is juist in deze persoonlijke ruimte in het huis waar we ons prettig en veilig voelen, zoals in een gesloten cirkel van vrede en welzijn.

De collectie omvat zowel opbouw- en inbouwkranen voor de wastafel, allemaal met de originele ring. Gemaakt in messing, biedt Gessi met de Anello collectie verschillende afwerkingen en patronen. Anello biedt ook de mogelijkheid om een ​​innovatieve look te realiseren dankzij een prestigieus fluweel ondoorzichtig zwart, naast chroom, koper, zwart metaal en geborstelde uitvoeringen.

Gessi Inciso wint de Design Plus Award 2019

Inciso, de collectie kranen en accessoires ontworpen door David Rockwell voor Gessi, won de Duitse prestigieuze Design Plus Award 2019, toegekend door invloedrijke ontwerpautoriteiten, Messe Frankfurt en de Duitse Design Council.

De internationale jury van de Design Plus-competitie beloont toekomstbestendige producten, die een optimale combinatie van design en esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en een uitgesproken duurzaamheidstempo laten zien. Het bedrijf is bijzonder vereerd om deze prestigieuze erkenning te ontvangen en de bijzondere kwaliteiten van de Gessi Inciso kranen op deze manier bevestigd te zien.