Rubinetterie Treemme kranen zijn het instrument voor water

IOS badkamerkranen zijn een mengeling van stijl

De Treemme IOS kranenserie is een ontwerp van Marco Pisati dat eveneens zijn oorsprong in het verleden vindt. Een samensmelting van designstijlen die vormt geeft aan een eigentijdse kraan met  een minimalistisch uiterlijk die geschikt is voor elke badkamer. Deze verzameling van stijlen is geïnspireerd op klassieke architecturale bepalingen. Bij de IOS kraan van Treemme zijn de kraanuitloop en de bedieningshendel, met de groeven van oude statige en strakke Dorische zuilen,  aantrekkelijke onderscheidende kenmerken. De hendel en de kraanuitloop hebben heldere, strakke vormen, terwijl het kraanlichaam zelf perfect cilindrisch is. Een contrast van zachte en meer beslissende vormen en lijnen, die in IOS samenkomen in een perfecte harmonie. IOS badkamerkranen zijn verkrijgbaar in verschillende PVD afwerkingen.

 

 

 

 

Treemme Hask biedt diversiteit in uitvoering en afwerking

Voor de Hask kranen collectie van Treemme, ontworpen door Danilo Fedeli, is een leidende rol in de badkamer weggelegd. Deze messing badkamerkraan onderscheidt zich door zijn eenvoudige, afgeronde vorm die de Treemme Hask kraan een eenvoudige, maar verzorgde vorm geeft met een innovatieve en originele uitstraling. De kracht van Treemme Hask zit in zijn vele verschijningsvormen van hoge wastafelkraan tot inbouwkraan in talloze PVD afwerkingen. Deze kunnen worden gemengd en daarmee afgestemd worden op alle vereisten.

 

 

 

 

Treemme 40MM kranen met aandacht voor het milieu

Onlangs zijn voor de 40MM kraan van Treemme nieuwe PVD afwerkingen geïntroduceerd in drie nieuwe aansprekende versies: geelgoud, brons en Gunmetal. De verfijning en elegantie van de contouren van de 40MM badkamerkranen passen samen in een tijdloos ontwerp, waardoor deze serie veelzijdig en aanpasbaar is aan verschillende badkameroplossingen. Treemme 40MM, ontworpen door de eigen technische afdeling van het bedrijf, is gemaakt van staal met een structuur met een diameter van 40 mm. Met het gebruik van een PVD afwerking versterkt het Italiaanse bedrijf zijn betrokkenheid bij het milieu en aandacht voor de kwestie van ecologische duurzaamheid. Een PVD verwerking toegepast op staal, een materiaal dat van nature recyclebaar is, produceert geen vervuilende elementen en omdat het geen chemisch afval heeft, is het een proces zonder milieu-impact. PVD zorgt ook voor een superieure productkwaliteit, maximale kleurweergave een grotere weerstand tegen slijtage waardoor de levensduur van het product toeneemt.

Watertube van Treemme in buisvorm

Een blikvanger die exact weergeeft wat Rubinetterie Treemme met de statement ‘kranen zijn het instrument voor water’ bedoelt. Gebaseerd op de buisvorm is de Watertube kraan een blikvanger in de badkamer. Een eenvoudige vorm die perfect samen kan werken met andere designelementen in de ruimte. Niet enkel door de markante vormgeving maar zeker ook door de vele PVD afwerkingen die voor de Treemme Watertube kranen worden aangeboden.