Villeroy en Boch Collaro is sanitair met karakter

Een badkamer om je goed te voelen

Het nieuwe Villeroy en Boch Collaro sanitair creëert een tijdloos mooie badkamer die uitnodigt om je goed te voelen. Het stijlvolle sanitair benadrukt dat de wastafel of het badkamermeubel belangrijke elementen zijn in elke badkamer. Het bepaalt in hoge mate welke stijl de badkamer nastreeft: klassiek of modern, puristisch of elegant. Collaro streeft naar een rechtlijnige en huiselijke uitstraling die imponeert met smalle randen en dunne wanddiktes. Zo zet deze collectie de trend die bekend is geworden van de vrijstaande baden in solid surface door en geeft het zijn eigen karakter mee. De nieuwe lichtheid van materialen in de badkamer wordt mogelijk door middel van de ontwikkeling van materialen zoals titanium Ceram. Een sterk maar verfijnd dun keramiek dat meer vormgeving mogelijk maakt. Onder andere verkrijgbaar met de uitzonderlijk mooie en extreem duurzame glazuurlaag TitanGlaze in de matte kleur Stone White.

Met een brede selectie aan wastafels ondersteunt Collaro de verschillende interieur ideeën en mogelijkheden d.m.v. verschillende afmetingen. Of het nu gaat om een onder​​kast, een opzetwastafel of aan een muur, een enkele of dubbele wastafel, een ronde of een vierkante vorm - de 15 verschillende modellen bieden veel creatieve vrijheid.

Collaro badkamermeubels, opbergruimte met uitstraling

Passend bij de ruime keuze aan wastafels, biedt Villeroy & Boch met Collaro een selectie van ruime basis onderkasten in tien verschillende trendy kleuren. De handgreep van aluminium met kleurcombinatie mogelijkheden, trekt de aandacht door zijn dimbare verlichting. Een effect dat niet alleen het badkamermeubilair, maar ook de hele badkamer sfeer geeft. De collectie met bijpassende hoge kasten en zijkasten voldoet aan de wens van extra opslagruimte. Praktische extra functie: de hoge kast kan optioneel worden uitgerust met een geïntegreerde wasmand.

De ligbaden zorgen voor individuele ontspanning

De acrylbaden van Collaro kenmerken het karakter van de wastafels en maken indruk met hun unieke combinatie van lichtheid en badcomfort. Het dynamische ontwerp is geïnspireerd op het harmonische spel met afgeronde hoeken en zachte lijnen. De eenzijdig brede kuiprand reproduceert  het ontwerp van de wastafels en dient ook als praktische opbergruimte. Een ander belangrijk ontwerpelement is de geïntegreerde afvoer- en overloopoplossing in chroom, champagne, goud of zwart mat. Een speciale highlight is de optionele waterinlaat, die het bad vult als een zachte waterval.

De Collaro ligbad collectie omvat drie verschillende back-to-wall baden en inbouw ligbaden in verschillende maten. De voorzijde van de Monolith back-to-wall ligbaden kunnen worden voorzien van verschillende kleuren.

TitanCeram voor de eerste keer in het reguliere segment

Met Collaro brengt Villeroy & Boch de eerste collectie in het middensegment op de markt die uitgevoerd is in het hoge kwaliteit materiaal titanium Ceram. Zo overbrugt het sanitair van Collaro de kloof tussen high-end en het middensegment en is een ideale optie voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige materialen en modern design tegen een aantrekkelijke prijs.